Контакт

Општина Лозово

ул. Маршал Тито бб Лозово, Македонија
+389 32 458 450
opstinalozovo@opstinalozovo.gov.mk
+389 32 458 458
Пон - Пет: 7:30 - 15:30

Испратете порака

Градоначалник

+389 32 458 458
opstinalozovo@opstinalozovo.gov.mk

Урбанизам

+389 32 458 458
opstinalozovo@opstinalozovo.gov.mk

Финансиски прашања

+389 32 458 458
opstinalozovo@opstinalozovo.gov.mk

Правно одделение

+389 32 458 458
opstinalozovo@opstinalozovo.gov.mk

Општина Лозово

ул. Маршал Тито бб

+389 32 458 458

opstinalozovo@opstinalozovo.gov.mk

Пон - Пет: 7:30 - 15:30

Последни новости

Асфалтирање на 10 улици

 Изградба на бушотинас за бунар во село дорфулија

Фасада на ООУ ММ Брицо

Copyright © 2018. Сите права се заштитени. Designed by Elkom Group | www.elco.eu.mk