„Поддржано од Програмата за развој на Обединетите Нации - УНДП“

  Општина Лозово

  ул. Маршал Тито бб

  +389 32 458 458

  opstinalozovo@opstinalozovo.gov.mk

  Пон - Пет: 7:30 - 15:30

  Последни новости

  Асфалтирање на 10 улици

   Изградба на бушотинас за бунар во село дорфулија

  Фасада на ООУ ММ Брицо

  Copyright © 2018. Сите права се заштитени. Designed by Elkom Group | www.elco.eu.mk